dieet Lichtervelde

Op zoek naar een specialist voor een proteïnedieet in de regio Lichtervelde ?

Het dieet is gebaseerd op een beperkte opname van suikers en koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen. Dit in tegenstelling tot andere ‘laag calorische’ diëten waarbij men de hoeveelheid voedsel in totaliteit vermindert. Bij het LIGNAVITA voedingsprogramma wordt de hoeveelheid proteïnen en vitaminen behouden en enkel de hoeveelheid glucose (suikers - koolhydraten) en vetten verminderd.

De mens heeft glucose en vetten nodig om te functioneren omdat zij de energiebron zijn van ons lichaam. De proteïnen zijn onmisbare bouwstenen voor de constructie van de meeste van onze weefsels. Het grootste deel van ons lichaam is opgebouwd uit proteïnen: onze spieren, interne organen, hart, lever, nieren maar ook onze ogen, beenderen zijn chemische combinaties waarbinnen de proteïnen een belangrijke rol spelen.

Door de opname van suikers en koolhydraten te beperken brengen we ons lichaam in "ketose". Dit is een fysiologisch proces waarbij de vetreserves worden omgezet in energiebron. Door de inname van proteïnen blijft de spiermassa bewaard en kan men via het onderhoudsprogramma een yoyo effect vermijden.

Unique Nails and Body is Liganvita specialist in de regio van Lichtervelde.

Bezoek onze website voor meer informatie www.unique-nailsandbody.be .