Cavitatie West-Vlaanderen

Op zoek naar een specialist voor een Cavitatie behandeling in de regio West-Vlaanderen ?

Cavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen, het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie.
De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie. Ze verlaten zo op natuurlijke wijze het lichaam (via lever en nieren) zoals andere afvalstoffen. Het gaat hier echter niet over grote hoeveelheden vet, maar over het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet dat vrijkomt mag niet te veel zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts 1 zone of 2 kleine zones kan behandeld worden.

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Binnen de maand zal je blijvende resultaten zien, met 1 à 2 behandelingen per week. Dankzij deze technologie kan jij ook je ideale lichaam verwezenlijken...

Bezoek onze website voor meer informatie www.unique-nailsandbody.be .